Hos oss får du en blanding av opplevelser, utfordinger, mestring, sosialt samvær, trening, muligheten til å tre ut av komfortsonen, hygge og en stor dose med latter og godt humør.

VI TILBYR

TURER

KICK-OFF

OPPLEVELSESHELG

UTLEIE

AKTIVITETER

GØY FOR ELDRE

FINNSKOGEN

Grensen Experience ligger på Fylkesvei 201 ved en stor vakker innsjø, med bittesmå trebevokste øyer og gode fiskemuligheter, omkranset av storslotte skoger med Norges største populasjoner av ulv, bjørn og elg. Bygget ligger bare 4 meter fra riksgrensen mot Sverige og likeledes inntil Finnskogleden, ett 23 kilometer langt nettverk av turstier med mange kulturminner fra finneinnvandringen og enkle hytter for overnatting.

Nærmeste tettsted er Svullrya, et lite men aktivt lokalmiljø som ofte arrangerer konserter, utstillinger, markeder, festivaler og andre happenings- som rally med sparkstøttinger! Det finnes flere kulturinstitusjoner som formidler den spesielle finnekulturens egenart og opprinnelse. Mystikken har en særlig plass i denne kulturen. Like i nærheten er det spahotell med varmtvannbasseng og flere andre etablissementer med tilgang til restaurant. Bussen stopper rett utenfor døra, og går 3 ganger om dagen langs en idyllyisk liten vei med sjøer og røde torp til Torsby- med helårs skitunell og et stort alpinanlegg, et flott museum for gamle kjøretøy og mye mer. Via Torsby (Sverige) kan man komme helt til døra ved hjelp av offentlig transport.

Finnskogen er en del av Taiga, verdens største skog, som strekker seg helt til Stillehavet.

Velkommen til oss – to timers kjøretid fra Oslo!

© Copyright 2018 - 2021 | Webdesign & søkemotoroptimalisering: eNgagency | Powered by Grensen Experience