Camp Experience

Opplev spennende aktivitetshelger for barn og unge i naturskjønne Finnskogen. Inkluderer lek, utflukter, teambuilding og naturopplevelser.

Kontakt

Oversikt

Grensen Experience er en eventyrlig plass for en aktivitetshelg /avlastning for barn og unge . Våre program er tilpasset 4 til 12 stk barn/ungdom, med spesifikke program for aldersgruppene 8-13 og 14-18 år.

Inkulderer

  1. Aktivitetsprogram gjennom hele helgen
  2. 1000 m2 eventyrhus
  3. God hjemmelaget helgemat
  4. 100 m2 treningssal
  5. 100 m2 aktivitet-room
  6. Utendørs boblebad - 7 personer med lys
  7. Hyggelige uteområder med sitteplasser
  8. Overnatting i 2 manns-rom
  9. Inkluderer tur/retur Oslo
  10. Inkluderer frokost, lunsj, snack og middag.

Vårt eventyrhus ligger i skjermede, naturskjønne omgivelser i Finnskogen. Her kan vi tilby en udmerket start for naturopplevelser, hygge og morsomme aktiviteter.

Hos oss kan barn og unge få være noen dager innimellom for å koble ut fra en ellers ofte utfordrende hverdag, og vi ønsker at deltagerne hos oss skal få mestringsfølelse, følelse av samhold og et sted hvor de kan senke skuldrene.

Bredt Spekter av Aktiviteter

Vi tilrettelegger for at deltagere kan få holde på med aktiviteter de liker både på huset og i områdene rundt oss gjennom helgen. I huset kan vi by på aktiviteter som bilijard, brettspill, treningssal, hengekøyer, Paddleboard/SUP, bålplass, kanoer, playstation, storskjerm, fisking, discgolf og en herlig utendørs jacuzzi pluss mye mer.

Helgeprogrammet vårt er sammensatt for å stimulere deltagerne både sosialt og mentalt. Hver helg har vi en tema-kveld med varierende engasjerende tema. På utvalgte helger vil vi også ha guidet tur til Sverige (badeland, bowling, innendørs skianlegg, turstier eller kino). Vi driver også med ting som småsnekkring, musikk-verksted (piano, gitar, trommer, sang/karaoke).

Området rundt huset byr på spennende natur, fine strender, turstier, et stort vann rett utenfor døren og en liten svensk bygd ca 40 min unna. Vi har skiløyper rett utenfor huset, og slalom/snowboard-bakke ligger kun 45 minutter unna i Sverige

Trygghet og Struktur

Her hos oss er vi opptatt av at barna/ungdommene har det trygt og vi vil derfor skape forutsigbarhet i helgen de er på besøk. Struktur og rutiner er elementer vi har gjennom helgen som faste måltider, leggetider og faste aktivitetstider.

Vi som jobber her har bred kompetanse, og mange årsverk innen arbeid med barn og unge i Norge.  Her er det den samme trygge og stabile voksengruppen som smilende og motiverende tar i mot de unge under oppholdet hos oss. Vi har et miljøterapautisk syn på experience helgen.

Grensen Experience har et guttehus, jentehus og nattevakt. Vi lager husreglene sammen med deltagerne våre, slik at vi alle er enig om gjennomføringen av helgen. Vi har nulltoleranse for rusmidler og vold. Overtredelse av dette vil medføre at deltagere sendes hjem.

For å sikre den kvalitative opplevelse for alle parter ønsker vi å møte deltagere i forkant av besøket, slik at vi får en mulighet til å lære hverandre å kjenne. Vi er opptatt av å skreddersy tiltakene opp imot de ulike barnas/ungdommenes behov og utvikling. Avlastningen vil derfor kunne tilpasses kommunens bestilling.

Vi samarbeider med det lokale politiet og følger både statlige og lokale anbefalinger ift Covid- 19.

Kontakt Oss

Ta kontakt for mer informasjon om våre aktivitets- og avlastningshelger.

Ta kontakt