Om Oss

Grensen Experience drives av Nicolinn Dixon, som har lang erfaring innen helse og motivasjon. Vi tilbyr unike naturopplevelser i komfortable omgivelser.

VÅR VISJON

Helhetlig Velvære og Uforglemmelige Opplevelser

Vi ønsker at Grensen Experience skal tilby villmarksoplevelser, utfordringer, lek og avslapning i vakre og komfortable omgivelser. Vi ønsker å gi deg en opplevelse av helhetlig velvære og påfyll, så du kan reise hjem med et smil om munnen!

Se alle aktiviteter

Motivasjonen bak Grensen Experience er å gi gjestene et positivt påfyll de kan ta med tilbake til hverdagen. Vår filosofi er at sinn og kropp må spille på lag for optimal trivsel. Hos oss kan gjestene oppleve et miljø hvor hverdagens utfordringer forsvinner og erstattes med følelsen av å bli sett, nyte god mat, delta i hyggelige samtaler og puste dypt ned i magen. Vi er et tilstedeværende vertskap som ønsker å gjøre deres opphold til en herlig opplevelse. Våre mange venner og bekjente hjelper til med driften av Grensen Experience etter behov, for å sikre en best mulig opplevelse for alle gjester.

OM OSS

Historien og Teamet Bak Grensen Experience

Nicolinn Dixon er gründer og daglig leder av Grensen Experience, som hun driver sammen med dyktige kokker og samarbeidspartnere.  Før oppstarten av Grensen Experience, drev hun en eksklusiv helseklinikk i Oslo, "Topp Helse".

Ta kontakt
GRENSEN CAFE

Smakfulle Retter og God Stemning

Nyt Deilige Retter

Nyt et utvalg av hjemmelagde retter, perfekt for enhver smak.

Forfriskende Drikkevalg

Velg mellom brus, Farris, te, kaffe eller energidrikk til rimelige priser for å slukke tørsten din.

Alkoholholdig og Alkoholfritt

Nyt vårt utvalg av øl, cider, og shots, eller friske alternativer som Munkholm, fruktcider, og alkoholfri vin.